Volg de verbouwing

20 maart 2024
Volgende fase nieuwbouw moskee Fath

Assaloemoe alaikoem,

Middels dit bericht willen we de gemeenschap van Fath en geïnteresseerden een update geven met betrekking tot de bouw van de moskee. De moskee is sinds oktober 2023 gesloten. De sloopfase is inmiddels afgerond.

Onlangs is gestart met de werkzaamheden ten behoeve van de fundering. Met deze nieuwe (bouw)fase markeren we hiermee een hoogtepunt. Momenteel zit de moskee middenin het selectieproces om een aannemer te werven die het nieuwe gebouw gaat realiseren. Met allereerst de Hulp van ALLAH de Verhevene, vervolgens de hulp van gulle donateurs willen we moskee Fath laten herrijzen in Sha Allah. Hiervoor heeft de moskee nog steeds de hulp van de gemeenschap nodig. U kunt doneren via https://moskeefath.nl/doneren/ of word drager via https://moskeefath.nl/drager

Hieronder treft u een aantal impressie foto’s en video’s aan waarin de werkzaamheden te zien zijn.

Moge ALLAH de Verhevene het van iedereen accepteren en iedereen rijkelijk belonen met een paleis in het paradijs.

Bestuur moskee Fath

20 november 2023
Gestart met de sloopwerkzaamheden

Assalaamoe alaikoem beste gemeenschap,

Met de Gunst van Allah Subhanahoe wa ta3ala is moskee Fath te Den Haag gestart met de sloopwerkzaamheden. Hiermee hebben we een enorme mijlpaal bereikt. Na jaren van geduld is het moment eindelijk daar. Wij willen jullie graag meenemen in het sloop- en bouwproces. Als buurtbewoners en vaste bezoekers is het u vast niet ontgaan. Het geliefde gebouw waar vele mensen mooie herinneringen aan hebben, wordt stapsgewijs met de grond gelijk gemaakt. Bijgaand treft u foto’s en video’s aan waarop de werkzaamheden te zien zijn.

Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van het proces.

Wa salaamoe alaikoem,

Bestuur moskee Fath

 

3 oktober 2023
Gebedshuis gesloten

Vanaf 4 oktober is het gebedshuis gesloten. We zullen binnenkort meer informatie verstrekken In Shaa Allah.

20 mei 2021
Brand Moskee Fath

Moskee Fath getroffen door brand Wouwermanstraat.

-> Grote brand in Schilderswijk

Scroll naar boven